JDRT Detachering kijkt verder dan
de huidige kwaliteiten van de kandidaat

Waar nodig investeren we vooraf in onze kandidaten zodat onze opdrachtgevers er zeker van kunnen zijn dat de nieuwe collega zijn vak verstaat en snel ingezet kan worden.

Als organisatie weet u dus wat u in huis haalt; een gemotiveerde medewerker die de potentie heeft om de functie voor langere termijn naar behoren uit te oefenen en in uw organisatie past.
Als nieuwe collega weet je dat je de vaardigheden beheerst die voor de functie benodigd zijn en dat de organisatie bij je past. De kans dat je met plezier naar je werk gaat, is dus groot!
Wij zijn bekend met de cultuur binnen de bedrijven van onze opdrachtgevers zodat er daadwerkelijk sprake kan zijn van een wederzijdse fit op alle fronten. Ook als de kandidaat eenmaal geplaatst is, blijven wij in beeld. We evalueren regelmatig met kandidaat en opdrachtgever zodat waar nodig tijdig bijgestuurd kan worden.

Maak dan een connectie met ons op LinkedIn of neem contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Bent u op zoek?

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een technische kandidaat? Neem dan contact met ons op:

Telefoon 085-3031263
Mail info@jdrtdetachering.nl

Banen/ vacatures

Wij bemiddelen veelvuldig in functies voor:
Lassers – Constructiebankwerkers – Installatiemonteurs – Machine operators – Servicemonteurs

Ook in de bouwbranche zoeken wij met enige regelmaat vakkrachten:
Stukadoors – Tegelzetters – Schilders – Loodgieters – Timmermannen – Metselaars – Overige kandidaten met een technische en/of bouwkundige achtergrond